Referenssit

HELPPOKÄYTTÖINEN DIGITALISOITU OSS HUOLTOPROSESSI TUO KILPAILUKYKYÄ

”Helppokäyttöinen digitalisoitu OSS huoltoprosessi tuo kilpailukykyä, koska kuljetusyksiköiden kunto renkaita myöten on aina hyvä ja koko kalusto voi olla käytössä. Pilvipalvelussa reaaliaikainen tieto on kaikkien osapuolien saatavilla, eikä asiakkaan, huoltopisteen ja osien toimittajan tarvitse keskenään vaihtaa tietoa. Myös huolto- ja korjaushistoriat säilyvät yhdessä paikassa, joten huollossa tiedetään heti, mitä toimia aikaisemmin on tehty. Aiemmin näitäkin tietoja kirjattiin meidän yrityksessämme excel-taulukkoon, jolloin ne olivat vain yhden koneen tiedostoissa. Tulee mieleeni mukailla erästä historiallista lausahdusta: ”Mitähän me ennen käytettiin, kun ei ollut tällaista ohjelmistoa?”.

Tuomo Vallas

Speed Group Oy

MEILLÄ ON KÄSISSÄMME REAALIAIKAINEN RENKAIDEN KULUNEISUUDEN TILANNE

”OSS Huollonhallinnan käyttö helpottaa rengashankintojen ja kustannusten ennakointia. Meillä on käsissämme reaaliaikainen renkaiden kuluneisuuden tilanne. OSS Huollonhallinnan avulla meillä on avaimet tehdä tuloksellista hankintojen suunnittelua. Autokohtaisesti ajateltuna, pystymme tämän huollonhallinnan avulla seuraamaan eri käyttötehtävissä olevan ja eri vetotapoja käyttävän kaluston optimaalista vetorengaspintojen suoritetta. Ohjelma antaa meille vertailut eri rengasmerkkien laatueroista per kilometri. Aikaisemmin meillä ei ollut mahdollisuutta tehdä näin yksityiskohtaista seurantaa.”

Marko Ylijoki

Ylijoki Metsäenergia Oy

OSS HUOLLONHALLINNAN AVULLA PÄÄSEMME TULOKSELLISEMPAAN TOIMINTAAN

”OSS Huollonhallinnan käyttö selkeyttää ja sujuvoittaa rengastarpeen ja renkaiden kunnon seurantaa, jolloin pystymme kätevästi ennakoimaan renkaiden hankintaa ja -vaihtoa. Aikaisemmin meillä ei ollut käytössä seurantajärjestelmää, jolla olisimme voineet tehdä näin yksityiskohtaista ja ennakoivaa seurantaa, joten OSS huollonhallintajärjestelmän käyttöönotto on helpottanut päivittäisen bisneksen tekoa huomattavasti. Saamme samasta paikasta ja vieläpä saman päivän aikana kokonaisvaltaisen kaluston huollon, johon sisältyy esimerkiksi renkaidenvaihto, suodattimien ja öljyjenvaihto sekä rekan pesu. Kalusto ei siis turhaan seiso tuottamattomana montaa päivää, vaan OSS huollonhallinnan avulla pääsemme tuloksellisempaan toimintaan. Rengasohjelman avulla vertailemme eri rengastyyppejä ja sitä, että mikä rengastyyppi ja -pinta sopii parhaiten kullekin ajotyypille. Tällaisen pitkän aikavälin vertailun kautta saamme myös tiedon siitä millä renkailla on paras kilometrisuorite. Näiden seikkojen ansiosta kaikki huollot, sesonkihuollot mukaanlukien, on huomattavasti helpompi suunnitella ja erityisesti toteuttaa – ilman stressiä.”

Tero Suvanto

Lahma-Trans Oy

OTA YHTEYTTÄ!

3 + 13 =